Amb el pretext del centenari de la Floresta (1919-2019), hem volgut desenvolupar un espai web interactiu amb la voluntat de fer conèixer millor el barri de la Floresta, així com facilitar la descoberta d'aquest territori mitjançant un itinerari auto-guiat.

El contingut del portal web ha estat pensat per a afavorir el coneixement del nostre entorn, amb l’objectiu de promoure el turisme local i de consciència.
Aquest projecte s'ha pogut dur a terme gràcies a la votació dels habitants de La Floresta, en el marc dels pressupostos lliures de la Floresta 2017.


Museu virtual

El museu virtual proposa, a través d'un relat lúdic i informatiu, explicar la història del barri de la Floresta, des de les circumstàncies que van donar origen a la seva creació fins com el coneixem avui dia.
La Floresta és una urbanització atípica, localitzada al cor del massís de Collserola i no tan fàcil d'entendre a causa d'una orografia complexa. Ens semblava important connectar la part històrica amb l'entorn en el qual es troba el barri. Per això hem tractat també els temes urbanístics i naturals.

 


Equip

GONOMAD

Apassionat d'exploració, espais i mapes, m'he format amb un màster en Topografia. En paral·lel, la caminada em va ensenyar tant a mirar l'entorn com observar les interaccions entre el nostre desenvolupament humà i el medi natural. La meva voluntat de treballar en un àmbit més respectuós amb el medi ambient em va empènyer a deixar el sector de la construcció per iniciar Gonomad. La proposta és incitar l'observació i facilitar la comprensió del nostre entorn mitjançant l'acte de caminar.

www.gonomad.eu

Syntesy Digital

Som un equip de desenvolupadors experts en Laravel i React JS.
Acompanyem a agències i empreses en el desenvolupament de solucions úniques per a web i mòbil

www.syntesy.io

 


Agraïments

Donem les gràcies a totes les persones que ens han ajudat en el desenvolupament d’aquest projecte, en especial a la Comissió Patrimoni i Memòria de la Floresta i a l’ajuntament de Sant Cugat.


Participa

Coneixes informació complementaria o disposes d'algun material audiovisual, històric, urbanístic o natural de la Floresta ? Estarem encantats de rebre el teu contacte, i poder estudiar com afegir aquesta informació en el contingut actual, o afegir-la en una pròxima versió.

CONTACTA

Itinerari

Una experiència complementaria a la informació presentada a l'espai web, per ajudar-vos a visitar els seus racons desconeguts 

LLEGIR MÉS

Naturalesa

La Floresta se situa en el cor del parc Natural de Collserola, un espai natural únic, que ens ofereix un mosaic d'ambients i paisatges variats.

LLEGIR MÉS